Onze verhalen

Elke dag zorgen we voor onze patiënten en zetten we ons in voor een gezond Rivierenland. Dit doen we met ons hoofd, met onze handen en met ons hart. Maar vooral met elkaar. Onze collega’s vertellen je hier meer over.

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal

Angelien, apothekersassistent

Angelien werkt sinds oktober 2023 in de Ziekenhuisapotheek van ons ziekenhuis en heeft het nu al enorm naar haar zin. Al op jonge leeftijd las Angelien de bijsluiters van medicatie, omdat haar moeder ook als apothekersassistent heeft gewerkt.

Lees dit verhaal

Charissa, pijnconsulent

Charissa werkt al meer dan 10 jaar in Ziekenhuis Rivierenland en heeft onlangs haar diploma behaald als pijnconsulent. In haar nieuwe rol begeleidt Charissa patiënten met pijnklachten op onze polikliniek Pijngeneeskunde.

Lees dit verhaal

Anke, diëtist
“Kwaliteit en werkplezier, dat vinden we belangrijk.”

lees meer