Onze verhalen

Elke dag zorgen we voor onze patiënten en zetten we ons in voor een gezond Rivierenland. Dit doen we met ons hoofd, met onze handen en met ons hart. Maar vooral met elkaar. Onze collega’s vertellen je hier meer over.

Richard, CCU-verpleegkundige

Richard verloor zijn hart aan het specialisme Cardiologie. Hij volgt nu ook de opleiding tot CCU-verpleegkundige. De dynamiek en diversiteit van de acute zorg spreekt hem ontzettend aan.

Lees dit verhaal

Laura, poliklinisch operatieassistent en polikliniekassistent

Laura heeft op heel wat poli's binnen ons ziekenhuis geassisteerd. Van Longgeneeskunde ging ze naar Dermatologie, Cardiologie en Reumatologie. Nu werkt ze op de poliklinische OK en op de polikliniek Oogheelkunde.

Lees dit verhaal

Ralf, proces en applicatiebeheerder

Dat hij op de fiets naar zijn werk kan, vindt Ralf een groot voordeel. Als proces- en applicatiebeheerder is hij de schakel tussen de afdeling ICT en de gebruikers van het EPD (elektronisch patiëntendossier). Een rol die hem goed past.

Lees dit verhaal

Marloes, kinderverpleegkundige

De kinderafdeling was de afdeling waar Marloes altijd al wilde werken. Inmiddels werkt ze ruim 7 jaar op de kinderafdeling van ons ziekenhuis en gaat ze elke dag met plezier naar haar werk.

Lees dit verhaal

Nele, apothekersassistent

In Duitsland werkte Nele als apothekersassistent. Een carrière die ze graag voortzette toen ze naar Nederland verhuisde. Elf jaar geleden ging ze aan de slag in onze ziekenhuisapotheek, inmiddels heeft ze promotie gemaakt en werkt ze ook als teamleider Quality & Control.

Lees dit verhaal

Anke, diëtist
“Kwaliteit en werkplezier, dat vinden we belangrijk.”

lees meer