Wat is de volgende stap in je loopbaan?

Bij Ziekenhuis Rivierenland werk je vanuit jouw expertise mee aan goede zorg en een gezonde regio. We hebben functies en opleidingen in allerlei vakgebieden. Van handen aan het bed die verbinden tot handen achter de schermen die ontzorgen.

Management

Om te blijven verbeteren, innoveren en vernieuwen, hebben we ook managers nodig. Zij dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van de hele gemeenschap.

Lees meer

Verpleging & verzorging

In Ziekenhuis Rivierenland werken meer dan 400 verpleegkundigen voor verschillende specialismen. Zowel op mbo- als op hbo-niveau vind je bij ons uitdagende functies.

Lees meer

Artsen

Als medisch specialist in Ziekenhuis Rivierenland sta je dicht bij de patiënt. De lijnen zijn kort en je kunt snel overleggen met collega’s en vakgenoten in huis en in de regio.

Lees meer

Medisch ondersteunend

Naast artsen en verpleegkundigen werken er nog zoveel meer zorgprofessionals bij ons. Denk aan een polikliniekassistent, fysiotherapeut, radiodiagnostisch laborant of apothekersassistent.

Lees meer

Facilitair

Onze facilitaire en technische medewerkers lopen graag een stapje harder om onze patiënten een gastvrij gevoel te geven.

Lees meer

Staf & ICT

Een grote groep medewerkers ondersteunt dag en nacht onze zorgmedewerkers. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle ICT-systemen veilig werken en salarissen op tijd overgemaakt worden.

Lees meer

Opleidingen & stages

Ziekenhuis Rivierenland biedt een veilige en uitdagende omgeving voor je professionele groei. We hebben veel stageplekken, opleidingen en andere in- en externe leermogelijkheden.

Lees meer

Laura, poliklinisch operatieassistent en polikliniekassistent
“Ik wil hier nooit meer weg.”

lees meer