Over Ziekenhuis Rivierenland

Aandacht voor onze patiënten en voor elkaar. Brede professionele ontwikkeling. Ruimte om je te specialiseren. Veel eigen verantwoordelijkheid en zichtbare invloed op de kwaliteit van je werk. En een werkgever die kijkt naar jouw kwaliteiten en werkplezier. Dat is werken bij Ziekenhuis Rivierenland.

Wat we doen

Ziekenhuis Rivierenland is een algemeen ziekenhuis in een regionaal gezondheidsnetwerk. Wij zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van de mensen uit Rivierenland. Dat doen we vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid van Machteld Hüber. Voor ons begint alles bij de vraag hoe de patiënt zijn of haar gezondheid ervaart. We voelen ons persoonlijk verantwoordelijk om te zorgen voor een gezonde regio. Deze ambitie pakken we op in al onze teams.

Wat we beloven

Ons persoonlijke karakter betekent dat jouw werk bij Ziekenhuis Rivierenland een verschil maakt. Jij wordt bij ons gezien om wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. We horen en zien jouw ideeën om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te verbeteren. Onze kleinschaligheid maakt dat we in iedere rol een breed beroep doen op jouw kennis, ervaring, persoonlijke talenten en leervermogen. Daarin bieden we je in- en externe leermogelijkheden. Je krijgt kansen om over de muren van je vakgebied te kijken. En we denken met jou mee over wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

“Samen met collega’s maken we het verschil in de kwaliteit van zorg.”

Wat zeggen onze medewerkers?

Hoe is het om te werken in Ziekenhuis Rivierenland? Dit zeggen onze medewerkers:

  • “Kwaliteit en werkplezier, dat vinden we belangrijk.” – Anke, diëtist
  • “We blijven van elkaar leren.” – Richard, CCU-verpleegkundige
  • “Ik vind het belangrijk dat we mee gaan met zorgontwikkelingen.” – Marloes, kinderverpleegkundige
  • “Door de vrijheid die ik hier heb, blijf ik uitgedaagd en in beweging.” – Paul, senior personeelsadviseur
  • “Heb je een goed plan? Dan heb je hier zo de juiste mensen bij elkaar.” – Dave, fysiotherapeut

Ons sollicitatieproces

1
2
3
4
5

1. Solliciteren: Ben je enthousiast over een vacature en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton bij de vacature. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.