Lees hier het laatste nieuws

Ziekenhuis Rivierenland lanceert campagne ‘Handen met een Hart’

In ons ziekenhuis hebben we functies en opleidingen in allerlei vakgebieden. Van handen aan het bed die verbinden tot handen achter de schermen die ontzorgen. Om de juiste handen bij de juiste functies te vinden, starten vanaf 18 september met de campagne ‘Handen met een Hart’.

Lees dit artikel

Zomers medewerkersfeest 2023

Op 22 juni hebben we genoten van een spetterend medewerkersfeest. Tijdens het feest hebben we afscheid genomen van voorzitter Raad van Bestuur Marc Hendriks, gesmuld van heerlijke foodtruck hapjes en met elkaar de tent op z’n kop gezet.

Lees dit artikel

Ziekenhuis Rivierenland in beweging met als grote aftrap de ZR Traploopweek

Bewegen is goed én belangrijk voor iedereen. Ziekenhuis Rivierenland stimuleert bewegen op verschillende manieren; voor opname, gedurende een behandeling, tijdens de revalidatie, onder medewerkers en buiten het ziekenhuis. Daarom mag Ziekenhuis Rivierenland zich officieel een ‘Beweegziekenhuis’ noemen.

Lees dit artikel

OK studiereis: Groetjes uit Londen!

Elk jaar staat bij het OK-team de laatste vrijdag in mei in het teken van scholing en teambuilding. Dit jaar was het geen dag maar een heel weekend. 30 medewerkers van de OK zijn tijdens het pinksterweekend samen op studiereis gegaan naar Londen.

Lees dit artikel

5 juni open avond OK voor havo- en vwo-leerlingen

Op 5 juni organiseert Ziekenhuis Rivierenland een open avond voor havo- en vwo-leerlingen om een kijkje te nemen op ons operatiekamer-complex.

Lees dit artikel

Charissa, pijnconsulent
“Door pijn te verlichten kan ik mensen helpen om hun dagelijks leven op te pakken”

lees meer