Nicolette, planningsassistent “Geen werkdag is hetzelfde. Daar geniet ik van!”

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier. Daarna werd ze secretaresse voor de afdeling Personeel & Organisatie. Op dit moment is ze planningsassistent bij de afdeling Opleiden, waarbij ze onder andere verschillende trainingen voor het personeel inplant.

Nicolette: “In de afgelopen 15 jaar heb ik meerdere functies gehad in het ziekenhuis. Daardoor heb ik het ziekenhuis en heel veel collega’s goed leren kennen. Tijdens al die jaren kreeg ik veel kansen en pakte deze met beide handen aan. Dat is denk ik echt typerend voor Ziekenhuis Rivierenland: je kunt jezelf enorm ontwikkelen én daarbij wordt ook nog eens heel goed met je meegedacht”.
 
“Iedere maandag ontvang ik een groep nieuwe coassistenten die op verschillende afdelingen aan de slag gaan. Ik onderhoud het contact met hen en daardoor leer ik heel veel. Het is interessant om met de studenten in gesprek te gaan over wat hen bezighoudt. Een van de leukste onderdelen van mijn baan vind ik dan ook het contact met collega’s van allerlei afdelingen. Van verpleegafdelingen tot stafafdelingen. Geen werkdag is hetzelfde voor mij en daar geniet ik volop van!”

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Angelien, apothekersassistent

Angelien werkt sinds oktober 2023 in de Ziekenhuisapotheek van ons ziekenhuis en heeft het nu al enorm naar haar zin. Al op jonge leeftijd las Angelien de bijsluiters van medicatie, omdat haar moeder ook als apothekersassistent heeft gewerkt.

Lees dit verhaal
meer verhalen