Paul, senior personeelsadviseur “Door de vrijheid die ik hier heb, blijf ik uitgedaagd en in beweging.”

Paul werkt bijna drie jaar als senior P&O adviseur voor Ziekenhuis Rivierenland. Hij vindt het belangrijk om eigen regie te kunnen nemen in zijn werk, zodat hij zijn talenten optimaal kan benutten. Hij voelt zich thuis in het ziekenhuis en gaat daarom met plezier naar werk.

“Wat me opvalt is dat veel mensen lang verbonden blijven aan Ziekenhuis Rivierenland. Het ziekenhuis heeft als werkgever een regionale functie en mensen vinden het prettig om dichtbij hun werk te wonen. In mijn werk spreek ik veel mensen en ik hoor vaak terug dat dit ziekenhuis een fijne werkplek is. De lijnen zijn kort en iedereen gaat gelijkwaardig met elkaar om. Sfeer is belangrijk, je moet lol hebben in je werk. Dat geldt voor mij in elk geval wel!”

“Ik heb veel ruimte om dingen op te pakken en te ontwikkelen. Die vrijheid vind ik prettig, zo blijf ik uitgedaagd en in beweging.  Op de afdeling P&O werken we veel samen, maar hebben we ook de ruimte om onderwerpen zelf op te pakken.”

“Als werkgever is het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen graag naar hun werk komen. Je werk is per slot van rekening zo’n belangrijk onderdeel van je leven en identiteit. In mijn functie ben ik vaak met overstijgende onderwerpen bezig, maar ik vind het ook leuk om medewerkers te stimuleren om een loopbaanstap te maken. Op individueel niveau kan ik zo het verschil maken in iemands carrière. Ontwikkeling is belangrijk als het je als mens ook gelukkiger maakt.”

Meer verhalen …

Charissa, pijnconsulent

Charissa werkt al meer dan 10 jaar in Ziekenhuis Rivierenland en heeft onlangs haar diploma behaald als pijnconsulent. In haar nieuwe rol begeleidt Charissa patiënten met pijnklachten op onze polikliniek Pijngeneeskunde.

Lees dit verhaal

Edeer, optometrist

Edeer woont 8 jaar in Nederland en werkt sinds oktober 2021 in ons ziekenhuis op de polikliniek Oogheelkunde. Hij begon als Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA), maar sinds hij zijn diploma Optometrie vorig jaar haalde, ging hij verder als optometrist.

Lees dit verhaal

Richard, CCU-verpleegkundige

Richard verloor zijn hart aan het specialisme Cardiologie. Hij volgt nu ook de opleiding tot CCU-verpleegkundige. De dynamiek en diversiteit van de acute zorg spreekt hem ontzettend aan.

Lees dit verhaal
meer verhalen