Paul, senior personeelsadviseur “Door de vrijheid die ik hier heb, blijf ik uitgedaagd en in beweging.”

Paul werkt bijna drie jaar als senior P&O adviseur voor Ziekenhuis Rivierenland. Hij vindt het belangrijk om eigen regie te kunnen nemen in zijn werk, zodat hij zijn talenten optimaal kan benutten. Hij voelt zich thuis in het ziekenhuis en gaat daarom met plezier naar werk.

“Wat me opvalt is dat veel mensen lang verbonden blijven aan Ziekenhuis Rivierenland. Het ziekenhuis heeft als werkgever een regionale functie en mensen vinden het prettig om dichtbij hun werk te wonen. In mijn werk spreek ik veel mensen en ik hoor vaak terug dat dit ziekenhuis een fijne werkplek is. De lijnen zijn kort en iedereen gaat gelijkwaardig met elkaar om. Sfeer is belangrijk, je moet lol hebben in je werk. Dat geldt voor mij in elk geval wel!”

“Ik heb veel ruimte om dingen op te pakken en te ontwikkelen. Die vrijheid vind ik prettig, zo blijf ik uitgedaagd en in beweging.  Op de afdeling P&O werken we veel samen, maar hebben we ook de ruimte om onderwerpen zelf op te pakken.”

“Als werkgever is het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen graag naar hun werk komen. Je werk is per slot van rekening zo’n belangrijk onderdeel van je leven en identiteit. In mijn functie ben ik vaak met overstijgende onderwerpen bezig, maar ik vind het ook leuk om medewerkers te stimuleren om een loopbaanstap te maken. Op individueel niveau kan ik zo het verschil maken in iemands carrière. Ontwikkeling is belangrijk als het je als mens ook gelukkiger maakt.”

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal
meer verhalen