Susan, functioneel beheerder “Binnen het ziekenhuis is er alle ruimte om te blijven leren.”

Al 22 jaar werkt Susan bij Ziekenhuis Rivierenland. Ze begon als secretaresse, maar werkt inmiddels als functioneel beheerder. De vrijheid om haar werk in te delen vindt ze een van de grootste voordelen van haar baan, net als de waardering die ze krijgt van haar collega’s.

“Ik heb zelf aangegeven dat ik een nieuwe uitdaging wilde bij het ziekenhuis. Er werd met me meegedacht en zo ontstond het plan om aan de slag te gaan als functioneel beheerder. Binnen het ziekenhuis is er alle ruimte om bij te blijven leren. Ik kreeg de mogelijkheid om een opleiding te volgen en werd daarin goed begeleid.”

“Eerst was ik de enige vrouw op de afdeling, inmiddels zijn we met een aantal vrouwelijke collega’s. Ik houd me voornamelijk bezig met het roosterpakket. Vanuit het roosteren ben ik eigenlijk ook in mijn functie gegroeid. Ik blijf bijleren en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn. Met de planners en leidinggevenden werk ik veel samen. Dat is fijn, want hoe beter ik hun processen begrijp, hoe beter ik het roosterpakket kan inrichten naar hun wensen.”

“In mijn functie leg ik ook veel uit. Zijn er nieuwe mogelijkheden qua planning, dan presenteer ik die. Het maakt me trots dat ik afdelingen kan helpen om hun werk makkelijker te maken. Ziekenhuis Rivierenland is een fijne werkgever, er is altijd iets te doen en het voelt heel vertrouwd”.

Meer verhalen …

Charissa, pijnconsulent

Charissa werkt al meer dan 10 jaar in Ziekenhuis Rivierenland en heeft onlangs haar diploma behaald als pijnconsulent. In haar nieuwe rol begeleidt Charissa patiënten met pijnklachten op onze polikliniek Pijngeneeskunde.

Lees dit verhaal

Edeer, optometrist

Edeer woont 8 jaar in Nederland en werkt sinds oktober 2021 in ons ziekenhuis op de polikliniek Oogheelkunde. Hij begon als Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA), maar sinds hij zijn diploma Optometrie vorig jaar haalde, ging hij verder als optometrist.

Lees dit verhaal

Richard, CCU-verpleegkundige

Richard verloor zijn hart aan het specialisme Cardiologie. Hij volgt nu ook de opleiding tot CCU-verpleegkundige. De dynamiek en diversiteit van de acute zorg spreekt hem ontzettend aan.

Lees dit verhaal
meer verhalen