Susan, functioneel beheerder “Binnen het ziekenhuis is er alle ruimte om te blijven leren.”

Al 22 jaar werkt Susan bij Ziekenhuis Rivierenland. Ze begon als secretaresse, maar werkt inmiddels als functioneel beheerder. De vrijheid om haar werk in te delen vindt ze een van de grootste voordelen van haar baan, net als de waardering die ze krijgt van haar collega’s.

“Ik heb zelf aangegeven dat ik een nieuwe uitdaging wilde bij het ziekenhuis. Er werd met me meegedacht en zo ontstond het plan om aan de slag te gaan als functioneel beheerder. Binnen het ziekenhuis is er alle ruimte om bij te blijven leren. Ik kreeg de mogelijkheid om een opleiding te volgen en werd daarin goed begeleid.”

“Eerst was ik de enige vrouw op de afdeling, inmiddels zijn we met een aantal vrouwelijke collega’s. Ik houd me voornamelijk bezig met het roosterpakket. Vanuit het roosteren ben ik eigenlijk ook in mijn functie gegroeid. Ik blijf bijleren en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn. Met de planners en leidinggevenden werk ik veel samen. Dat is fijn, want hoe beter ik hun processen begrijp, hoe beter ik het roosterpakket kan inrichten naar hun wensen.”

“In mijn functie leg ik ook veel uit. Zijn er nieuwe mogelijkheden qua planning, dan presenteer ik die. Het maakt me trots dat ik afdelingen kan helpen om hun werk makkelijker te maken. Ziekenhuis Rivierenland is een fijne werkgever, er is altijd iets te doen en het voelt heel vertrouwd”.

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal
meer verhalen