Laura, poliklinisch operatieassistent en polikliniekassistent “Ik wil hier nooit meer weg.”

Tijdens haar studie voor doktersassistent aan het ROC Nijmegen liep Laura stage op de polikliniek longgeneeskunde. Na haar stage in 2017 is ze in ons ziekenhuis blijven werken. Inmiddels heeft ze op heel wat poli’s binnen het ziekenhuis kunnen assisteren. Van Longgeneeskunde ging ze naar Dermatologie, Cardiologie en Reumatologie. Nu werkt ze op de poliklinische OK en op de poli Oogheelkunde. Laura komt uit Tiel en vindt het fijn om dicht bij huis te werken.

“Als kind kwam ik al in Ziekenhuis Rivierenland. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Iedereen kent elkaar en je kunt collega’s makkelijk aanspreken. Ook de samenwerking met artsen is erg fijn. Er is weinig hiërarchie binnen het ziekenhuis en ook als assistent heb ik inspraak. We doen het echt samen.”

“Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met patiënten. Voor een operatie leg ik hen uit wat we gaan doen en stel ik hen gerust. Vaak komen ze na afloop naar me toe om me te bedanken voor de goede zorgen.”

“Ik vind het fijn om aan het einde van de werkdag bij te praten met collega’s over wat er die dag gebeurd is. Vaak drinken we wat samen, we kunnen ons verhaal bij elkaar kwijt en ik heb een fijne band met hen. Ik wil hier nooit meer weg!”

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal
meer verhalen