Laura, poliklinisch operatieassistent en polikliniekassistent “Ik wil hier nooit meer weg.”

Tijdens haar studie voor doktersassistent aan het ROC Nijmegen liep Laura stage op de polikliniek longgeneeskunde. Na haar stage in 2017 is ze in ons ziekenhuis blijven werken. Inmiddels heeft ze op heel wat poli’s binnen het ziekenhuis kunnen assisteren. Van Longgeneeskunde ging ze naar Dermatologie, Cardiologie en Reumatologie. Nu werkt ze op de poliklinische OK en op de poli Oogheelkunde. Laura komt uit Tiel en vindt het fijn om dicht bij huis te werken.

“Als kind kwam ik al in Ziekenhuis Rivierenland. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Iedereen kent elkaar en je kunt collega’s makkelijk aanspreken. Ook de samenwerking met artsen is erg fijn. Er is weinig hiërarchie binnen het ziekenhuis en ook als assistent heb ik inspraak. We doen het echt samen.”

“Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met patiënten. Voor een operatie leg ik hen uit wat we gaan doen en stel ik hen gerust. Vaak komen ze na afloop naar me toe om me te bedanken voor de goede zorgen.”

“Ik vind het fijn om aan het einde van de werkdag bij te praten met collega’s over wat er die dag gebeurd is. Vaak drinken we wat samen, we kunnen ons verhaal bij elkaar kwijt en ik heb een fijne band met hen. Ik wil hier nooit meer weg!”

Meer verhalen …

Richard, CCU-verpleegkundige

Richard verloor zijn hart aan het specialisme Cardiologie. Hij volgt nu ook de opleiding tot CCU-verpleegkundige. De dynamiek en diversiteit van de acute zorg spreekt hem ontzettend aan.

Lees dit verhaal

Ralf, proces en applicatiebeheerder

Dat hij op de fiets naar zijn werk kan, vindt Ralf een groot voordeel. Als proces- en applicatiebeheerder is hij de schakel tussen de afdeling ICT en de gebruikers van het EPD (elektronisch patiëntendossier). Een rol die hem goed past.

Lees dit verhaal

Marloes, kinderverpleegkundige

De kinderafdeling was de afdeling waar Marloes altijd al wilde werken. Inmiddels werkt ze ruim 7 jaar op de kinderafdeling van ons ziekenhuis en gaat ze elke dag met plezier naar haar werk.

Lees dit verhaal
meer verhalen