Edeer, optometrist “Ik word er blij van als ik patiënten met een lachend gezicht de deur uit zie lopen!”

Edeer woont 8 jaar in Nederland en werkt sinds oktober 2021 in ons ziekenhuis op de polikliniek Oogheelkunde. Hij begon als Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA), maar sinds hij zijn diploma Optometrie vorig jaar haalde, ging hij verder als optometrist.

Edeer vertelt: “In 4,5 jaar heb ik de Nederlandse taal geleerd, een hbo-schakeljaar en het Nederlands Staatsexamen Nederlands als tweede taal met succes afgerond én daarna mijn diploma Optometrie gehaald. Hier ben ik erg trots op! En ik ben nog niet klaar met studeren. Over een tijdje wil ik de opleiding tot Physician Assistant (PA) volgen. Dan mag ik ook laseren en kleine ingrepen doen. Ik vind het heel leuk om in de zorg te werken. Ik word er blij van als ik patiënten met een lachend gezicht de deur uit zie lopen!”. 

Meer verhalen …

Charissa, pijnconsulent

Charissa werkt al meer dan 10 jaar in Ziekenhuis Rivierenland en heeft onlangs haar diploma behaald als pijnconsulent. In haar nieuwe rol begeleidt Charissa patiënten met pijnklachten op onze polikliniek Pijngeneeskunde.

Lees dit verhaal

Richard, CCU-verpleegkundige

Richard verloor zijn hart aan het specialisme Cardiologie. Hij volgt nu ook de opleiding tot CCU-verpleegkundige. De dynamiek en diversiteit van de acute zorg spreekt hem ontzettend aan.

Lees dit verhaal

Laura, poliklinisch operatieassistent en polikliniekassistent

Laura heeft op heel wat poli's binnen ons ziekenhuis geassisteerd. Van Longgeneeskunde ging ze naar Dermatologie, Cardiologie en Reumatologie. Nu werkt ze op de poliklinische OK en op de polikliniek Oogheelkunde.

Lees dit verhaal
meer verhalen