Edeer, optometrist “Ik word er blij van als ik patiënten met een lachend gezicht de deur uit zie lopen!”

Edeer woont 8 jaar in Nederland en werkt sinds oktober 2021 in ons ziekenhuis op de polikliniek Oogheelkunde. Hij begon als Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA), maar sinds hij zijn diploma Optometrie vorig jaar haalde, ging hij verder als optometrist.

Edeer vertelt: “In 4,5 jaar heb ik de Nederlandse taal geleerd, een hbo-schakeljaar en het Nederlands Staatsexamen Nederlands als tweede taal met succes afgerond én daarna mijn diploma Optometrie gehaald. Hier ben ik erg trots op! En ik ben nog niet klaar met studeren. Over een tijdje wil ik de opleiding tot Physician Assistant (PA) volgen. Dan mag ik ook laseren en kleine ingrepen doen. Ik vind het heel leuk om in de zorg te werken. Ik word er blij van als ik patiënten met een lachend gezicht de deur uit zie lopen!”. 

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal
meer verhalen