Linda, medewerker logistiek “Ik ben trots op ons team Logistiek.”

Sinds 2005 werkt Linda in Ziekenhuis Rivierenland. Ze begon als logistiek medewerker patiëntenvervoer, maar draait inmiddels verschillende diensten op de afdeling logistiek. Die afwisseling vindt ze erg fijn. De ene dag vervoert ze patiënten, de andere dag brengt ze de was weg of haalt en brengt ze de maaltijd- en serveerkarretjes. Ook zet ze scans klaar, neemt ze goederen in ontvangst en ruimt ze onsteriele spullen op.

“Ik ben blij met de mogelijkheden die ik krijg binnen het ziekenhuis. Sinds ik meer diensten draai zit ik lekkerder in mijn vel. En ik zeg altijd maar zo: als je je ergens voor interesseert, dan lukt het! Door mijn wisselende diensten zie ik wat mijn collega’s allemaal doen en ben ik hen nog meer gaan waarderen.”

“We zijn een hecht en gezellig team. Stagiaires vinden het vaak jammer dat hun stage bij ons erop zit. We zijn er echt voor elkaar en als er een keer iets is, praten we het samen uit. Ik ben trots op ons team, kijk eens wat we samen kunnen.”

“Patiëntenvervoer is heel dankbaar werk. Vaak kom ik dezelfde patiënten tegen en maak ik een praatje met hen. Als ze zenuwachtig zijn stel ik ze gerust. Eén patiënt blijft me altijd bij. Ze was al wat ouder en we hadden een fijne klik. Toen ze naar een verzorgingstehuis ging, heb ik haar opgezocht. Ik kreeg zelfs een kaart voor de uitvaart toen ze overleed. Dat vind ik mooi aan mijn werk, de band die ik opbouw met mensen. Vaak kom ik ook mensen tegen uit het dorp waar ik vandaan kom. Die vinden het prettig om een bekend gezicht te zien in het ziekenhuis.”

Meer verhalen …

Iris, logopedist

Bijna 17 jaar geleden startte Iris bij Ziekenhuis Rivierenland. In eerste instantie omdat het zo lekker dichtbij haar woonplaats was. Nu is het vooral de inhoud van haar functie en de fijne samenwerking met collega’s die ervoor zorgen dat ze zich er helemaal thuis voelt.

Lees dit verhaal

Ineke en René, verpleegkundigen

Op deze foto staat 50 jaar verpleegkundige ervaring. Zomaar, naast elkaar! Ineke en René vieren dit jaar allebei hun 25-jarig jubileum in Ziekenhuis Rivierenland. Ze vertellen vol enthousiasme over hun beroep.

Lees dit verhaal

Nicolette, planningsassistent

Al 15 jaar is Nicolette een bekend en vertrouwd gezicht in Ziekenhuis Rivierenland. In 2009 begon ze, in principe voor een half jaar, als secretaresse bij het secretariaat Zorgmanagement. Gelukkig kon Nicolette langer blijven en kreeg ze een functie als planningsassistent voor een groot project voor ons Elektronisch Patiëntendossier.

Lees dit verhaal
meer verhalen