“Ik heb zelf aangegeven dat ik een nieuwe uitdaging wilde bij het ziekenhuis. Er werd met me meegedacht en zo ontstond het plan om aan de slag te gaan als functioneel beheerder. Binnen het ziekenhuis is er alle ruimte om bij te blijven leren. Ik kreeg de mogelijkheid om een opleiding te volgen en werd daarin goed begeleid.”
“Eerst was ik de enige vrouw op de afdeling, inmiddels zijn we met een aantal vrouwelijke collega’s. Ik houd me voornamelijk bezig met het roosterpakket. Vanuit het roosteren ben ik eigenlijk ook in mijn functie gegroeid. Ik blijf bijleren en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn. Met de planners en leidinggevenden werk ik veel samen. Dat is fijn, want hoe beter ik hun processen begrijp, hoe beter ik het roosterpakket kan inrichten naar hun wensen.”
“In mijn functie leg ik ook veel uit. Zijn er nieuwe mogelijkheden qua planning, dan presenteer ik die. Het maakt me trots dat ik afdelingen kan helpen om hun werk makkelijker te maken. Ziekenhuis Rivierenland is een fijne werkgever, er is altijd iets te doen en het voelt heel vertrouwd”.
 
  
  
 
  
  
 
  
  
Vind de vacature die bij jou past
alle vacaturesMeer verhalen …
 
  Wilma, Longfunctieanalist
Wilma is 40 jaar longfunctieanalist. Zij onderzoekt hoe goed de longen werken met verschillende testen, zoals blaastesten en inspanningstesten. “Bij inspanningstesten ademen patiënten via een masker, terwijl we hun bloeddruk opnemen en bloed afnemen om te onderzoeken of er iets met het hart of de longen aan de hand is.”
Lees dit verhaal 
  Nadia en Bianca, Medisch secretaresses
Als medisch secretaresses op de poliklinieken van Ziekenhuis Rivierenland zijn Nadia en Bianca onmisbaar. Ze zorgen dat de administratie klopt, spoedzaken snel worden opgepakt en artsen en verpleegkundigen hun werk goed kunnen doen. En dat is belangrijk, "als het secretariaat niet goed functioneert, gaat er van alles mis."
Lees dit verhaal 
  Chasca, Coördinator centrale keuken
Acht jaar geleden maakte Chasca de overstap van de horeca naar Ziekenhuis Rivierenland. Ze begon als cateringmedewerker, haalde haar papieren als dieetkok en is sinds een half jaar coördinator van de centrale keuken.
Lees dit verhaal