18 december 2023 Maak kennis met beroepen in het ziekenhuis op 3 februari 2024

Stel je voor dat je een kijkje achter de schermen kunt nemen in een ziekenhuis – een wereld vol bijzondere beroepen en levensreddende acties. Ziekenhuis Rivierenland opent op zaterdag 3 februari de deuren voor leerlingen van de middelbare school. Dé kans om verschillende (medische) beroepen te ontdekken, workshops te volgen en vragen te stellen aan ervaren professionals. Het programma is bedoeld voor leerlingen in de 2e klas en hoger.

Je kunt je inschrijven voor twee workshops in het ochtend- of middagprogramma. Tijdens de workshops delen medewerkers hun ervaringen, de dagelijkse werkzaamheden die ze uitvoeren, welke opleidingen ze hebben gevolgd en bieden een uniek kijkje achter de schermen. Bovendien krijg je de kans om zelf wat taken uit te voeren. Bekijk hieronder welke workshops we geven.

 

Specialisme Door wie
Spoedeisende Hulp (SEH) SEH-verpleegkundige
Technische Dienst Werktuigbouwkundig medewerker en installatietechnicus
Radiologie Radiodiagnostisch laborant
Operatiekamer Operatieassistent en anesthesiemedewerker
Verpleegkunde Verpleegkundige
Informatisering, ICT Systeembeheerder en helpdeskmedewerker
Oogheelkunde (alleen tijdens het ochtendprogramma) Orthoptist en technisch oogheelkundig assistent (TOA)

Aanmelden

In een ziekenhuis zijn er zoveel verschillende beroepen. Van handen aan het bed die verbinden tot handen achter de schermen die ontzorgen. Grijp deze kans om jouw toekomstige carrière in de gezondheidszorg te verkennen en je passie te ontdekken. Meld je aan voor 22 januari via onderstaande link. Wees er snel bij want vol=vol.

Aanmelden programma en workshops

Ouders kunnen op de vide (boven het restaurant) wachten met een kopje koffie of thee.