6 juni 2023 OK studiereis: Groetjes uit Londen!

​​Elk jaar staat bij het OK-team de laatste vrijdag in mei in het teken van scholing en teambuilding. Dit jaar was het geen dag maar een heel weekend. 30 medewerkers van de OK zijn tijdens het pinksterweekend samen op studiereis gegaan naar Londen. Een stad ​bomvol geschiedenis en boeiende verhalen over alles wat met operaties te maken heeft.​

Anesthesie-assistent Nathalie Nijkerk heeft zich ontplooid als ware reisleider. Ze heeft het vervoer, verblijf en keuzeprogramma van de studieactiviteiten tot in de puntjes uitgestippeld. Zo heeft de groep onder andere een bezoek gebracht aan het anesthesiemuseum en een historische operatiekamer. 

Alle collega’s waren laaiend enthousiast, ze hebben het fantastisch gehad met elkaar. En het weer zat ook mee. Het hoogtepunt van de reis was de historische operatiekamer. De medewerkers hebben hier veel geleerd over de ontwikkeling van operaties, anesthesievormen en natuurlijk steriliteit en instrumentarium. Ze vonden het leuk om in een compleet andere setting met elkaar te praten over het werk! En daarnaast is Londen een geweldige stad om met elkaar te doorkruisen. 

Creatief gebruik van het flexpakket

Alle deelnemers hebben hun overuren via het flexpakket gebruikt om de studietrip te financieren. Met hulp van de teamleiders OK, P&O en de salarisadministratie is dit proces soepel en volgens de juiste regels van het ziekenhuis verlopen. De OK is heel trots dat alles zo leuk en goed geregeld is.