Stel je voor dat je een kijkje achter de schermen kunt nemen in een ziekenhuis – een wereld vol bijzondere beroepen en levensreddende acties. Ziekenhuis Rivierenland opent op zaterdag 3 februari de deuren voor leerlingen van de middelbare school. Dé kans om verschillende (medische) beroepen te ontdekken, workshops te volgen en vragen te stellen aan ervaren professionals. Het programma is bedoeld voor leerlingen in de 2e klas en hoger.

Je kunt je inschrijven voor twee workshops in het ochtend- of middagprogramma. Tijdens de workshops delen medewerkers hun ervaringen, de dagelijkse werkzaamheden die ze uitvoeren, welke opleidingen ze hebben gevolgd en bieden een uniek kijkje achter de schermen. Bovendien krijg je de kans om zelf wat taken uit te voeren. Bekijk hieronder welke workshops we geven.

SpecialismeDoor wie
Spoedeisende Hulp (SEH)SEH-verpleegkundige
Technische DienstWerktuigbouwkundig medewerker en installatietechnicus
RadiologieRadiodiagnostisch laborant
OperatiekamerOperatieassistent en anesthesiemedewerker
VerpleegkundeVerpleegkundige
Informatisering, ICTSysteembeheerder en helpdeskmedewerker
Oogheelkunde (alleen tijdens het ochtendprogramma)Orthoptist en technisch oogheelkundig assistent (TOA)

Aanmelden
In een ziekenhuis zijn er zoveel verschillende beroepen. Van handen aan het bed die verbinden tot handen achter de schermen die ontzorgen. Grijp deze kans om jouw toekomstige carrière in de gezondheidszorg te verkennen en je passie te ontdekken. Meld je aan voor 22 januari via onderstaande link. Wees er snel bij want vol=vol.

Aanmelden programma en workshops

Ouders kunnen op de vide (boven het restaurant) wachten met een kopje koffie of thee.